Solutii pentru dezvoltatori

Solutii inovatoare de montaj

zgarie-nor_ChinaLa montarea ferestrelor si usilor in corpul constructiei exista reguli concrete. Cerintele crescande pentru protectia termica si fonica obliga insa la etanseitate din perspectiva realizarii rosturilor si a evitarii puntilor termice. In acest scop, la montara ferestrelor si usilor in invelisul exterior ar constructiei sunt necesare tehnici noi in raport cu cerintele fizice ale acesteia.

In acest scop, VEKA pune la dispozitia partenerilor un manual de reguli clare menite sa excluda eventualele greseli care pot aparea la montaj. Principalele subiecte tratate sunt: configuratia rostului dintre elementul de tamplarie si elementul de constructie, tipuri de ferestre si usi, configuratia profilelor de toc si cercevea, sistemele de etansare, caracteristici de echipare, feroneria, sprosurile. In raport cu toate aceste caracteristici enuntate se elaboreaza solutii de montaj individualizate. Nu in ultimul rand, solutia de montaj adoptata tine cont de influentele fenomenelor fizice precum influenta apei si umiditatii, umiditatea in interiorul incaperii, umiditatea aerului, configuratia izotermelor etc.

In functie de altitudine constructiei, VEKA ofera solutii pentru ferestre care pot fi montate, in conditii de fiabilitate, la inaltimi mari, in conformitate cu caracteristicile de performanta cerute de proiectant pentru fiecare element in parte.