Noutati

Grupul VEKA isi intareste pozitia pe piata prin preluarea competitorului GEALAN

HartleifSendenhorst, 12 martie 2014 – Grupul german VEKA, unul dintre liderii mondiali in productia de profile din PVC-U pentru ferestre si usi, a anuntat astazi achizitia GEALAN Holding GmbH din proprietatea fondului de investitii Halder Beteiligungsberatung. Aceasta achizitie implica preluarea tuturor subsidiarelor si activitatilor GEALAN din Europa. Cele doua parti au agreat ca toate informatiile ce fac referire la aceasta achizitie sa fie pastrate sub stricta confidentialitate. Intregul proces de preluare se afla inca in asteptarea aprobarii autoritatilor competente.

Citeste mai mult...
 

Solutia optima pentru a raspunde cerintelor programului national de reabilitare termica

VEKA Romania ofera pe piata locala sistemul SOFTLINE 70AD, cu ajutorul caruia se pot realiza toate tipurile de ferestre, atat cu deschidere interioara, cat si exterioara. Acesta este cel mai vandut sistem VEKA, atat in Romania, cat si in Germania, si a fost prezentat astazi in cadrul unui eveniment destinat reabilitarilor termice.

Citeste mai mult...
 

VEKASLIDE 70 – Profilul vedeta al anului 2012

HS_Siegenia_105234_107214Sistemul culisant VEKASLIDE urca in topul preferintelor romanilor, inregistrand cea mai ridicata crestere anuala din portofoliul de sisteme VEKA disponibil in Romania. „In ultima perioada am observat o crestere a cererii de sisteme speciale, iar VEKASLIDE 70 a fost unul dintre produsele care au impulsionat vanzarile. 2012 a fost un an special pentru VEKASLIDE, deoarece produsul a inregistrat un trend ascendent remarcabil, depasind cu aproape 300% asteptarile companiei. Aceste rezultate ne arata orientarea tot mai mare a beneficiarilor catre produsele de top, dar si catre design specific, clientii apreciind adaptabilitatea sistemului", a declarat Alexandru Oancea, Marketing Manager VEKA Romania.

Citeste mai mult...