Noutati

VEKASLIDE 70 – Profilul vedeta al anului 2012

HS_Siegenia_105234_107214Sistemul culisant VEKASLIDE urca in topul preferintelor romanilor, inregistrand cea mai ridicata crestere anuala din portofoliul de sisteme VEKA disponibil in Romania. „In ultima perioada am observat o crestere a cererii de sisteme speciale, iar VEKASLIDE 70 a fost unul dintre produsele care au impulsionat vanzarile. 2012 a fost un an special pentru VEKASLIDE, deoarece produsul a inregistrat un trend ascendent remarcabil, depasind cu aproape 300% asteptarile companiei. Aceste rezultate ne arata orientarea tot mai mare a beneficiarilor catre produsele de top, dar si catre design specific, clientii apreciind adaptabilitatea sistemului", a declarat Alexandru Oancea, Marketing Manager VEKA Romania.

VEKASLIDESistemul VEKASLIDE reprezinta o solutie de usi culisante cu ridicare, adresate locuintelor noi, in care beneficiarul isi doreste un plus de lumina la interior sau o integrare a interiorului caminului cu exteriorul. Pentru a oferi o izolare termica optima, conform cerintelor europene in domeniu, sistemul VEKASLIDE este realizat pe o adancime a profilului de 70 mm si are o geometrie interna impartita in cinci camere de izolare. Principalul sau avantaj consta in faptul ca, folosind acest produs, pot fi inchise util suprafete mari, de pana la 17,55 m2, in conditii de functionalitate si estetica ridicata.

In plus, pentru a putea fi asortat oricarei cerinte arhitecturale specifice, sistemul VEKASLIDE, avand un design elegant cu muchii usor rotunjite, este disponibil in peste 50 folieri in culori RAL, in imitatii de lemn sau in folieri metalice termorefractare, pe ambele fete, numai in exterior sau numai in interior. De asemenea, sistemul permite placari cu aluminiu.

Sistemul VEKASLIDE 70 este disponibil intr-o serie de sapte scheme constructive adaptabile destinatiei finale. Pragul, de conceptie proprie VEKA, este din aluminiu combinat cu PVC pentru a se optimiza izolarea termica, iar configuratia pragului permite montajul ingropat in sapa.

Grosimea peretilor exteriori de 3 mm respecta cu strictete prevederile celui mai ridicat standard de calitate RAL "Clasa A" si corespunde normativului european SR EN 12608 – clasa A. Rigidizarile din otel zincat de minim 2 mm asigura usii culisante VEKASLIDE stabilitate si functionare indelungata. Datorita configuratiei faltului sunt posibile vitrari termoizolante de la 24 mm la 42 mm, in functie de bagheta utilizata.

« Inapoi la Noutati