Solutii pentru dezvoltatori

Sisteme de umbrire

ObloaneSistemele de umbrire reprezinta, in general, o problema pentru care marea majoritate a producatorilor de tamplarie din Romania au solutii limitate. Partenerii VEKA beneficiaza insa de solutii tehnice performante pentru productia de rulouri si obloane din PVC.

Pe langa rolul lor principal de umbrire, rulourile si obloanele exterioare VEKA ofera, in plus, o gama larga de avantaje: creeaza o izolatie termica suplimentara, asigura protectie impotriva zgomotului de afara, protejeaza fereastra de intemperii si au un rol important in prevenirea efractiilor.

Sistemele de obloane oferă multiple posibilităţi de decorare si pot fi produse in conformitate cu forma ferestrei. Obloanele VEKA pot fi realizate in varianta lamelara (fixe sau mobile) sau din placi PVC (sistemul italian Scuro).

» Mai multe informatii despre sistemele de obloane VEKA

Rulourile respecta principiul de baza in sensul ca sunt montate numai deasupra ferestrei, ajungand, dupa montaj, sa faca corp comun cu aceasta. Avantajele acestui sistem constau in faptul ca pentru montarea casetei nu se gaureste profilul, iar aceasta nu obtureaza suprafata vitrata. Casetele rulourilor VEKA sunt izolate termic evitandu-se astfel riscul aparitiei mucegaiului in zona superioara a ferestrei. Rulourile VEKA pot fi operate atat manual cat si electric sau prin telecomanda. 

» Mai multe informatii despre sistemele de rulouri VEKA