Solutii pentru dezvoltatori

Sistem operational

sistem_operationalPrintr-un numar tot mai mare de parteneri selectati, VEKA Romania este pregatita sa raspunda cerintelor fundamentale pe care un dezvoltator le solicita unui furnizor de ferestre sau usi: elaborarea unei solutii tehnice in concordanta cu destinatia proiectului, incadrarea in costuri, asigurarea in timp util a stocurilor necesare productiei, respectarea planificarii initiale a executiei si a montajului tamplariei, toate acestea astfel incat sa nu fie afectate celelalte categorii de lucrari.

Mai mult decat atat, prin intermediul suportului activ ce il desfasuram in parteneriat cu producatorii de tamplarie, specialistii VEKA pot pune la dispozitia companiilor de investitii imobiliare sau constructorilor, informatii, suport tehnic si schimb de know-how in ceea ce priveste solutiile tehnice VEKA de ferestre si usi termoizolante.

Prin amplasarea geografica a partenerilor VEKA care corespund cerintelor exprimate mai sus se pot dezvolta, simultan, mai multe proiecte pe intreg teritoriul Romaniei.

Datorita nivelului ridicat al fiabilitatii produselor finite, ferestrele si usile realizate din sistemele PVC VEKA sunt ideale pentru obiective diverse: hoteluri, spitale, scoli, complexe studentesti, cladiri de birouri, locuinte unifamiliale etc. Pentru obiectivele rezidentiale tamplaria VEKA ofera un plus de siguranta si confort, in contextul unor solutii cromatice diversificate.