Solutii pentru dezvoltatori

Sisteme de inchidere complexe

inchideriDatorita versatilitatii sistemelor VEKA exista solutii de inchidere care pot fi adaptate cu usurinta cerintelor specifice venite atat din partea arhitectilor si proiectantilor, cat si din partea beneficiarilor finali. Aceste produse speciale pot fi grupate dupa cum urmeaza: usi culisante cu ridicare, usi culisante in plan paralel (aferente sistemelor SOFTLINE 70AD, SWINGLINE, SOFTLINE 82 si ALPHALINE 90), usi armonice, ferestre si usi glisante, ferestre pivotante (dreptunghiulare sau rotunde, vezi plansa tehnica). 

Toate acestea sunt solutii care, de regula, raspund urmatoarelor cerinte: pereti de sticla cu posibilitate de acces pe terasa sau in curte (VEKASLIDE), compartimentari indoor/outdoor (usi armonice), solutii de inchidere pentru terasele imobilelor vechi (EKOSOL 70), ferestre speciale pentru resedinte cu aspect rustic (ferestrele pivotante).

Toate aceste solutii VEKA respecta exigentele asumate din perspectiva eficientei energetice (in acord cu destinatia spatiului) si se incadreaza in conditii de fiabilitate similare ferestrelor si usilor uzuale. Montajul acestora este rapid si nu necesita lucrari auxiliare.