Solutii pentru dezvoltatori

Certificari

ilustratie_ISOToate procesele interne VEKA AG ce privesc etapele de productie, activitatile de logistica sau administrative sunt certificate din perspectiva managementului calitatii in conformitate cu standardul DIN ISO 9001:2000.  Mai mult, calitatea materialelor folosite in cadrul proceselor de productie a profilelor, rezultate in durata mare de viata a ferestrelor precum si in intretinerea facila, confera profilelor VEKA respectarea celor mai exigente standarde germane de calitate: RAL – GZ 716/1, atat in cazul profilelor albe, cat si in cazul profilelor laminate.

De asemenea, consecventa misiunii de a produce profile de calitate superioara, VEKA respecta in mod exclusiv cele mai riguroase citerii specifice standardului european SR EN 12608, clasa superioara de calitate – clasa A, asigurandu-se astfel o grosime a peretilor exterior ai profilelor de 3,00 mm (±0,2 mm).

In ceea ce-i priveste pe producatorii locali de tamplarie VEKA, technicienii nostrii recomanda respectarea normelor de executie si montaj ale ferestrelor si usilor la standardul german. Mai mult decat ata, prin intermediul suportului VEKA, producatorii de tamplarie din Romania au marcaj CE, la baza caruia stau incercarile realizate pentru toate tipurile de ferestre. Aceste incercari sunt realizate periodic de VEKA AG la numeroase institute internationale de certificare (precum Ift Rosenheim).