Solutii pentru dezvoltatori

Gama variata de culori

game_culoriIn cadrul sediului central de la Sendenhorst, Germania, furnizor exclusiv al sistemelor VEKA disponibile in Romania, exista unul din cele mai moderne centre de foliere a profilelor PVC din lume, prin care putem pune la dispozitia dezvoltatorilor sau constuctorilor o gama de aproape 50 de folieri in culori RAL, imitatii de esente lemnoase sau folieri metalice termorefractare. Tehnologia de ultima generatie a celor aproape 30 de linii de laminare confera foliei stabilitate in timp, aceasta fiind aplicata si dupa muchiile profilului. Adezivii folositi in cadrul procesului de laminare sunt furnizati impreuna cu folia de catre liderul mondial in domeniu, compania Renolit.

Dupa finalizarea productiei, profilele foliate sunt depozitate in conditii de temperatura si umiditate controlate, evitandu-se astfel riscul deteriorarii ulterioare.

Toate ferestrele sau usile laminate sunt armate cu o rigidizare de otel zincat avand moment de inertie suficient de mare pentru a prelua dilatarea profilului. Mai mult decat atat, pentru amplasamentele de ferestre sau usi cu orientare spre sud, se poate asigura o protectie UV suplimentara ce are ca scop diminuarea semnificativa a coeficientului de dilatare al profilului.