Profilul afacerii tale

Conceptul de parteneriat VEKA

parteneriatO mica afacere de familie in zona Nord-Westfalia, Germania, ce prin productia de sisteme de ferestre si usi din PVC, prin cercetarea si dezvoltarea gamelor de produse si prin oferirea catre parteneri a unor servicii cu valoare adaugata ridicata, VEKA a ajuns din 1969 pana in prezent un grup de companii cu o prezenta activa in peste 50 de piete nationale si cu peste 3500 de angajati.

VEKA se mandreste cu o fluctuatie foarte mica a personalului, loialitatea angajatilor si experienta acumulata de acestia in cadrul activitatii in companie ajutand la consolidarea si generarea unui portofoliu exceptional de produse.

Lider mondial in furnizarea de sisteme pentru ferestre si usi din PVC, exclusiv clasa A (conform normativului SR EN 12608), VEKA este o companie cu o traditie de peste 40 de ani pe piata internationala, iar din anul 1999 prezenta si in Romania. Obiectivul noastru? Calitate de exceptie a produselor transpusa in ferestre si usi performante prin intermediul partenerilor producatori de tamplarie. Realizarea acestui angajament este posibila numai prin indeplinirea, cu rigurozitate, a unor norme de lucru specifice industiriei germane, dupa cum urmeaza: standardul si calitatea inalta a sistemelor furnizate, stocuri acoperitoare pentru produsele uzuale si nu numai, suport logistic, tehnic, marketing, personal calificat si pozitionarea in piata.

Producatorul de ferestre si usi este singurul partener VEKA pe care ne propunem sa il formam in conditiile enuntate anterior, ca o garantie a succesului de care brandul VEKA se bucura in intreaga lume.

Beneficiind de experienta acumulata pe piata internationala de-a lungul celor peste 40 de ani de activitate, VEKA isi dezvoltata sistematic mecanismele prin care isi sprijina partenerii, atat printr-un permanent schimb de informatii si know-how, cat si prin instruire tehnica la nivel local si international, precum si prin asistenta comerciala constanta.

VEKA este Das Qualitätsprofil.