Profilul afacerii tale

Sisteme de usi

Culisanta_paralelaSistemele de usi sunt aferente fiecarei serii de profile, iar daca coeficientul de transfer termic difera, au in schimb doua caracteristici comune: fiabilitatea si dimensiunile de executie generoase datorate clasei A

Cu sistemele VEKA se pot realiza usi in unul sau doua canate, usi rezidentiale, usi culisante, culisante cu ridicare si culisante in plan paralel, precum si usi armonice. In functie de destinatie, sunt disponibile doua tipuri de cercevele: una intermediara (pentru usi secundare) si una rezidentiala (pentru acces principal). O particularitate importanta a usilor rezidentiale o reprezinta armatura de 3 mm care asigura o stabilitate de exceptie a ansamblului. De asemenea, la sudare, se introduc in cercevea coltari sudabili care evita complet riscul ulterior al deteriorarii la colturi. 

Sistemele de feronerie recomandate de VEKA pentru productia de usi sunt exclusiv multipunct. Conditia este importanta atat din motive de siguranta, cat si din perspectiva stabilitatii profilului (in special pentru variantele foliate). VEKA pune la dispozitia producatorilor de tamplarie parteneri un sistem de prag cu un grad inalt de izolare si etanseitate. De asemenea, balamalele utilizate pentru usile VEKA vor fi obligatoriu reglabile pe trei directii si adaptate gabaritului acestora. Respectarea acestor principii confera fiabilitate si siguranta produsului finit.