Profilul afacerii tale

Suport

suport_VEKAInca de la inceputul parteneriatului, VEKA isi sustine partenerii prin asigurarea tuturor SDV-urilor necesare procesului de fabricatie, prin suport in calibrarea echipamentelor si prin asistenta tehnica specializata in productie.

Luand in considerare gama variata de solutii tehnice furnizate, cerintele tot mai pretentioase ale clientilor si necesitatea partenerilor de a satisface aceste solicitari, VEKA asigura instruire atat pentru produsele complexe, cat si traininguri, evaluari si suport in teren pentru executia lucrarilor speciale.

VEKA pune la dispozitia partenerilor sai un program/software de proiectare si executie complex care ajuta la intocmirea ofertei cu respectarea exigentelor statice, la intocmirea bonurilor de consum,  optimizarea ecuatiei de pret, precum si compatibilitati ERP. De asemenea, acest program/software permite posibilitatea de ofertare in principalele limbi de circulatie internationala.

Seminariile de vanzari organizate periodic de VEKA Romania ajuta partenerii sa se pozitioneze pe piata locala si sa dobandeasca cunostintele necesare realizarii de strategii ce au ca scop dezvolarea propriilor afaceri. De asemenea, VEKA isi sustine partenerul in gestionarea proiectelor mari si ofera informari periodice actualizate privitor la acestea.

Pentru a-si sprijini partenerii in campanile de promovare, VEKA le pune la dispozitie articole de publicitate, brosuri informationale, postere, dar si concepte sau orice alte materiale necesare, precum si asistenta de marketing calificata. Mai mult decat atat, VEKA acorda partenerilor consultanta pentru participarea la expozitii sau targuri de profil, pentru constructia si personalizarea showroom-urilor etc.