Profilul afacerii tale

Sisteme de ferestre pentacamerale

VEKA AG, Germania, propune pentru piata din Romania sisteme pentru ferestre si usi cu adancime minima de 70 mm si incepand de la 5 camere interioare de izolare. Cu fiecare din aceste sisteme se pot realiza ferestre care sa indeplineasca cu usurinta un coeficient de transfer termic de 1,3 W/m2K, obligatoriu in Romania incepand cu 2018.

Sisteme pentacamerale comercializate in Romania sunt: SWINGLINE, SOFTLINE 70AD si EFFECTLINE. Profilele aferente acestor trei game de sisteme sunt intercompatibile oferind posibilitatea producatorului de tamplarie de a-si particulariza propria fereastra/usa in functie de target-ul caruia i se adreseaza. Armatura si profilele suplimentare sunt identice pentru seriile SWINGLINE si SOFTLINE 70AD. Pentru optimizarea productiei de tamplarie, sistemul EFFECTLINE permite utilizarea aceluiasi tip de armatura atat in toc si in cercevea, profilele auxiliarele ramanand identice.

Din punct de vedere static, profilele pentacamerale VEKA permit executarea unor ferestre si usi cu dimensiuni generoase, in conditii de garantie, atat din partea furnizorului de sistem, cat si din partea producatorului de tamplarie.

In ceea ce priveste coeficientul de transfer termic se pot obtine valori incepand de la Uw de 1,0 W/m2K, in functie de tipul de vitraj folosit.

Grosimea peretilor exteriori de 3 mm respecta cu strictete  prevederile celui mai inalt standard de calitate RAL "Clasa A" si respecta prevederile normativului european SR EN 12608, Clasa A. Rigidizarile din otel zincat de minim 1,5 mm coroborate cu clasa A a profilului asigura stabilitatea ferestrei/usii, asigura fiabilitate sistemului de feronerie, aspecte care confera produsului o functionare indelunga in conditii optime.

Sistemele de ferestre pentacamerale permit placarea cu aluminiu (ALUCLIP) astfel ca se pot realiza lucrari mixte in zone industriale in conditiile unui design exterior unitar.

Sistemele SWINGLINE si SOFTLINE 70AD ofera posibilitatea de foliere in aproape 50 de culori RAL sau imitatii de lemn, pe ambele fete, numai in exterior sau numai in interior, iar EFFECTLINE este disponibil pe culoarea alba.