Profilul afacerii tale

Logistica

parcare_VEKAPrin intermediul celor 7 camioane proprii de transport si, mai mult decat atat, cu ajutorul parteneriatelor logistice pe care le desfasuram, oferim producatorilor de tamplarie un sistem performant de livrare, unic pe piata din Romania. Astfel, saptamanal, cel putin un camion VEKA poate aproviziona partenerul, indiferent de zona geografica in care isi va desfasura activitatea, fara costuri suplimentare, cu conditia incadrarii in cantitatile stipulate contractual.

Sistemul VEKA de livrare in regim turneu este gandit pentru a ne ajuta partenerii producatori de ferestre sau usi sa-si planifice productia astfel incat sa poata satisface cu promptitudine toate cerintele beneficiarilor finali sau dezvoltatorilor care folosesc solutiile VEKA in proiectele lor.

Gratie sistemului performat de livrari si prin intermediul stocurilor pe care le optimizam permanent, putem livra in maxim 7 zile cele mai des uzitate repere din toate sistemele de ferestre si usi in nuantele de culori de baza, urmand ca profilele laminate in culori speciale sau termorefractare sa poata fi livrate producatorilor din Romania in maxim 5 saptamani.

VEKA Romania acorda suport in optimizarea si planificarea stocurilor proprii in functie de caracterisiticile pietei in care partenerul isi desfasoara activitatea. De asemenea, exista disponibilitate in procurarea unor profile care nu fac obiectul curent al vanzarilor din Romania (precum tocul de renovare caracteristic pietelor latine).