Informatii pentru arhitecti

Suport activ

suport_activProiectarea unei constructii necesita folosirea intregii creativitati a arhitectului, trebuie sa tina cont de anumite rigori tehnice si, in plus, sa respecte gama solutiile tehnice oferite de furnizori. De aceea, VEKA Romania, prin intermediul propriei echipe de consultanta tehnica, poate sustine activitatea arhitectilor prin evaluari preliminare ale proiectelor propuse, oferind nu doar solutia adecvata ci si parametrii tehnici. Dupa aceea, un partener VEKA din zona de amplasare a proiectului va ajuta la proiectarea si implementarea propriu-zisa a solutiilor alese.

De asemenea, prin intermediul VEKA Romania, arhitectii pot avea acces la informatiile de ultima ora comunicate periodic sucursalelor de catre VEKA AG, Germania. In acest fel, arhitectii pot fi la curent cu cele  mai moderne si eficiente solutii tehnice.

Tot din dorinta de a usura cat mai mult posibil activitatea arhitectilor, VEKA le pune acestora la dispozitie un CD dedicat care, pe langa informatiile tehnice referitoare la sistemele VEKA, contine si un program de proiectare. Doresti sa primesti pachetul informational destinat arhitectilor si proiectantilor? Click aici.