Informatii pentru arhitecti

Eficienta energetica

thermografieEficienta energetica a unei ferestre trebuie pusa in acord cu izolatia termica a ansamblului. In functie de destinatia acestuia, VEKA ofera solutii diverse pornind de la reabilitarea termica a imobilelor vechi si pana la resedinte realizate in regim de case pasive. Pentru toate acestea, gama de solutii tehnice VEKA cuprinde o paleta mai mult decat variata de sisteme - de la sistemele pentacamerale EFFECTLINE, SOFTLINE 70AD si SWINGLINE pentru imobilele noi, locuintele noi si ansamblurile sociale, la SOFTLINE 82 pentru renovarile in regim de eficienta energetica sporita si pentru ansambluri rezidentiale.  

Astfel, in functie de destinatie si vitraj, coeficientii de transfer termic pot fi: intre 1,00 si 1,3 W/m2K pentru sistemele pentacamerale si, respectiv intre 0,8 si 1,00 W/m2K pentru sistemele hexacamerale.

Pentru a-i ajuta in munca lor, VEKA pune la dispozitia arhitectilor si proiectantilor formule de calcul si solutii tehnice in functie de particularitatile constructive ale fiecarui proiect in parte. Doresti sa primesti pachetul informational destinat arhitectilor si proiectantilor? Click aici.