Informatii pentru arhitecti

Versatilitate de clasa A

Versatilitate_clasaAPentru ca intelegem nevoia arhitectilor si a clientilor finali de a imprima un stil cat mai personal asupra unei locuinte, am dezvoltat o gama diversificata de produse atipice (ferestre triunghiulare, trapezoidale, circulare, arcade, pivotante etc), posibil de pus in opera datorita unui profil din PVC puternic, exclusiv clasa A.

Astfel, sistemele de ferestre si usi VEKA pot fi folosite la orice tip de constructie: ansambluri rezidentiale, imobile vechi, locuinte unifamiliale si proiecte sociale.

VEKA este unul din putinii furnizori de pe piata din Romania care ofera profile placate cu aluminiu, extinzand astfel gama culorilor disponibile dar si crescand rezistenta la intemperii si raze ultraviolete.

Pornind de la necesitatea arhitectilor de a separa spatii in medii neconventionale si de a realiza diverse forme si structuri, VEKA a creat o gama diversificata de sisteme de inchidere complexe – usi culisante cu ridicare, usi armonice, ferestre glisante, gama de solutii care asigura o buna organizare a spatiului in conditiile unei performante energetice ridicate.

Mai mult decat atat, dimensiunile ferestrelor si usilor realizate din sisteme PVC marca VEKA sunt extrem de generoase, raspunzand astfel unei cerinte des intalnite pe piata - spatii vitrate mari care sa asigure multa lumina la interior si, in acelasi timp, sa nu permita pierderi de caldura.