SOFTLINE 76MD

ferestre-SOFTLINE70AD Sistemul SOFTLINE 76MD are o eficiență termică extraordinară si un design necoplanar cu canturi elegante si muchii uşor rotunjite. SOFTLINE 76MD este prevazut cu trei randuri de garnituri de etasare și o adâncime a profilului de 76 mm.

Sistemul SOFTLINE 76MD poate fi folosit atât în cazul renovărilor, cât şi în cazul noilor construcţii. El poate fi utilizat atât pentru confectionarea de usi intr-un singur canat, in doua canate, in variantele toc continuu sau cu prag de aluminiu. De asemenea, pot fi realizate si usi culisante in plan paralel, usi armonice si usi rezidentiale.

Din punct de vedere static, pot fi realizate in conditii de garantie usi intr-un singur canat cu o suprafata maxima de 2 m2 (cercevea: Lmax = 0,9 ml; Hmax = 2,2 ml) in variantele alb/color. Pentru usile in doua canate, in variantele alb/color suprafata maxima este de 1,8 m2 (cercevea: Lmax = 0,8 ml si Hmax = 2,2ml). De asemenea, cu sistemul SOFTLINE 82 se pot realiza usi rezidentiale in variante alb sau color, avand suprafete maxime de 2,60 m2 (cercevea: Lmax = 1,15 ml; Hmax = 2,40 ml). Sistemul SOFTLINE 76MD permite ferestrei un coeficient de izolare termică de pana la Uw = 0,75 W/m2K, in functie de tipul de vitraj termoizolant folosit.

Mereu respectăm cele mai înalte standarde de calitate RAL “Clasa A”, de aceea grosimea pereților este de 3 mm. Acest sistem este pregatit pentru rigidizări din oţel zincat conform prescripţiilor VEKA privind armăturile, minimum 1,5 mm, ceea ce confera usii termoizolante siguranță și durabilitate in exploatare. Configuraţia falţului cu o adâncime de 28 mm face posibile vitrări de la 18 mm la 48 mm (în funcţie de bagheta utilizată).

Sistemul SOFTLINE 76MD conferă posibilitatea de foliere în peste 50 de culori sau imitaţii de lemn, fie pe ambele feţe, fie doar la exterior sau doar la interior. In plus, sistemul poate fi personalizat prin intermediul tehnologiei VEKA SPECTRAL. De asemenea, sistemul permite placari cu aluminiu.

———   Mai multe informatii   ———
SOFTLINE 70 SOFTLINE_70_hfvfv Brosura SOFTLINE 70 Fereastra SOFTLINE 70 - DWG izoterma_sisteme_pentacamerale Sistemul SOFTLINE 70