Noutati

VEKA Romania lanseaza SOFTLINE 82, sistemul ideal pentru un viitor eficient

Foto_SL82VEKA Romania, subsidiara locala a VEKA AG, lider mondial de sisteme de profile PVC destinate productiei de tamplarie termoizolanta, anunta lansarea SOFTLINE 82. Noul sistem de profile PVC este creat pentru a putea oferi, in gama de echipare standard, coeficienti de izolare ideali din prisma eficientizarii energetice a locuintelor deja existente sau a constructiilor noi.

„Suntem foarte mandri de SOFTLINE 82, cea mai noua si mai performanta solutie de tamplarie termoizolanta a companiei, grupul VEKA investind in ultimii ani efort, timp şi resurse financiare considerabile in dezvoltarea acestei tehnologii. SOFTLINE 82 ofera beneficii majore de izolare termica la o dimensiune a profilului mai redusa, compatibila cu nevoia de reabilitare termica a cladirilor vechi. Prin reducerea dimensiunilor profilului urmarim atat compatibilitatea cu renovarile, cat şi tendintele actuale in design. Mai mult decat atat, SOFTLINE 82 a fost creat anticipativ pentru atingerea obiectivelor europene de izolare termica setate pentru anul 2020, este 100% reciclabil şi, in plus, confera tamplariei o durata de viata estimata la peste 50 de ani, dupa aceea, putand fi reciclata de pana la 10 ori", a declarat Alexandru Oancea, Marketing Manager VEKA Romania.

Dispus pe o adancime de 82 mm şi avand 7 camere de izolare dispuse in toc şi 6 camere in cercevea, precum si un sistem eficient de etanşare cu garnitura mediana, SOFTLINE 82 este special conceput pentru a reduce simtitor consumul de energie al imobilului şi, in acelaşi timp, pentru a oferi un plus de confort locuintei, indiferent de anotimp.

Mai mult, continuand strategia VEKA de furnizare de produse exclusiv din clasa A de calitate, SOFTLINE 82 devine unul dintre cele mai puternice şi rezistente sisteme disponibile pe piata din Romania, permitand realizarea de forme şi modele multiple de ferestre şi uşi, deschideri largi şi un plus de luminozitate la interior.

Un alt beneficiu important al solutiei VEKA este compatibilitatea cu solutiile existente de mai mult timp pe piata locala, putand fi prelucrat pe liniile tehnologice existente.

In plus, sistemul SOFTLINE 82 indeplineşte chiar şi cerintele restrictive impuse in constructia caselor pasive. In functie de coeficientul de izolare termica al pachetului de sticla, SOFTLINE 82 poate obtine coeficienti remarcabili de termoizolare de pana la 0,67 W/m2K.

SOFTLINE 82 este disponibil in peste 50 de nuante, in imitatii de lemn sau in folieri metalice care reflecta caldura pe timp de vara, pe ambele fete, in exterior sau numai la interior. De asemenea, SOFTLINE 82 este unul dintre putinele sisteme de profile PVC ce permite placari cu aluminiu, largind astfel posibilitatea de asortare cromatica in orice culoare RAL. Avand muchiile uşor rotunjite, aceasta solutie de la VEKA se poate utiliza la realizarea tuturor tipurilor de ferestre şi uşi clasa A, uzuale sau in tipologii aticipe, inclusiv cele culisante in plan paralel. Sistemul este complet şi include toata gama de profile auxiliare.

Mai multe informatii despre sistemul SOFTLINE 82 pentru ferestre termoizolante.

Mai multe informatii despre sistemul SOFTLINE 82 pentru usi termoizolante.

« Inapoi la Noutati