Noutati

VEKA Romania, partener al conferintei EURO-Fereastra

Eurofereastra_auditoriuVEKA Romania a fost partenerul principal al conferintei de specialitate in domeniul tamplariei termoizolante EURO-Fereastra, organizata de revistele Agenda Constructiilor si Fereastra, participand, totodata, si la evenimentul conex, EURO-Constructii, ce s-a desfasurat in aceeasi zi, pe 15 mai 2012, la Hotel Radisson Blu.

Alex_OanceaDl. Alexandru Oancea, Marketing Manager VEKA Romania, a sustinut prezentarea „Responsabilitate si eficienta. Durabilitate si versatilitate”, in cadrul careia a expus principiile de responsabilitate durabila ale companiei, exemplificand, totodata, beneficiile multiple ale sistemelor de profile pe care le furnizeaza VEKA. „Am dorit sa transmitem un mesaj coerent despre contextul european in ceea ce priveste conceptele de eficienta energetica si de globalizare bazata pe calitate. Din nefericire, exista diferente nete intre modalitatile de abordare din Romania si alte piete din Uniunea Europeana. Astfel, chiar daca inclusiv in Germania se negociaza intens in planul preturilor, totusi caracteristicile de performanta nu sunt ignorate, asa cum se intampla astazi, din pacate, pe plan local. Tocmai de aceea, cu ocazia EURO-Fereastra am insistat asupra atentionarii producatorilor in legatura cu exigentele de calitate, insa ne-am concentrat si asupra constientizarii antreprenorilor de constructii prezenti la evenimentul conex despre faptul ca beneficiarii finali sunt tot mai bine informati si detin cunostinte suficient de aprofundate privitoare la caracteristicile tehnice pe care trebuie sa le indeplineasca un ansamblu de tamplarie termoizolanta eficienta".

La randul sau, dl. Gheorghe Dragne, Regional Sales Manager in cadrul VEKA Romania, a prezentat sistemul SOFTLINE 82, „Sistemul perfect pentru un viitor eficient” si avantajele pe care aceasta serie le asigura producatorilor de tamplarie termoizolanta. Protectia termica optima, varietatea sistemului disponibil in mai mult de 40 de geometrii, posibilitatile multiple de vitrare, solutiile pe care le ofera pentru constructia usilor, constituie doar cateva dintre beneficiile SOFTLINE 82 despre care oficialul VEKA Romania a vorbit, in detaliu, cu auditoriul format in majoritatea lui din producatori de ferestre. (mai 2012)

« Inapoi la Noutati