Noutati

VEKA Romania prezinta viitorul sistem SOFTLINE 82

Foto_SL82Viitorul sistem VEKA de profile pentru productia de ferestre si usi termoizolante din PVC, SOFTLINE 82, va fi prezentat pentru prima data in Romania in cadrul Conferintei Nationale de Arhitectura RIFF. Disponibil pentru piata europeana odata cu inceputul anului 2012, SOFTLINE 82 respecta cele mai stricte reglementari europene cu privire la eficienta termica si, in plus, urmareste indeplinirea viitoarelor reglementari (Initiativa Europa 20–20–20).

 

Cel mai modern sistem de tamplarie termoizolanta, SOFTLINE 82 optimizeaza bilantul energetic al fiecarei cladiri si ofera, in acelasi timp, un plus de confort locuintei. Datorita tehnologiei multicamerale de izolare dispusa pe o adancime de 82 mm, avand 7 camere interioare de izolare dispuse in toc si 6 camere interioare in cercevea, precum si a sistemului eficient de etansare cu garnitura mediana, SOFTLINE 82 este special conceput pentru a reduce simtitor consumul de energie al imobilului si, in acelasi timp, sa garanteze un climat placut in incapere, indiferent de anotimp.

"Sistemul SOFTLINE 82 reprezinta viitoarea generatie de tamplarie termoizolanta. Este special conceput sa indeplineasca, de pe acum, viitoarele reglementari de eficienta termica si de economisire a energiei, inclusiv cele presupuse de ansamblurile in sistem de casa pasiva. Suntem bucurosi ca Romania va fi una din primele tari in care sistemul SOFTLINE 82 va fi disponibil si, cu aceasta ocazie, vom oferi auditoriului posibilitatea de a viziona in avanpremiera noua solutie tehnica marca VEKA", a declarat Alexandru Oancea, Marketing Manager VEKA Romania.

Cu cele peste 40 de repere distincte deja dezvoltate, sistemul SOFTLINE 82 va deveni pe segmentul sau unul dintre sistemele complete de profile din PVC de pe piata internationala. Sistemul se remarca printr-un design elegant, cu muchii usor rotunjite, conferind astfel viitoarelor ferestre si usi un design clasic, placut. Mai mult decat atat, SOFTLINE 82 va beneficia de intreaga gama VEKA de folieri in culori RAL, imitatii de esente lemnoase sau chiar cu aspect metalic, termorefractar. In plus, pentru a putea satisface chiar si cele mai exigente cerinte in materie de design, sistemul permite placari cu aluminiu, largind astfel paleta de culori disponibile.

SOFTLINE 82 va fi prezentat de VEKA in avanpremiera la Conferinta Nationala de Arhitectura RIFF ce are loc in perioada 21-22 noiembrie, la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti. Pentru mai multe informatii despre programul evenimentului – www.ieriff.ro

Mai multe informatii despre sistemul SOFTLINE 82 pentru ferestre termoizolante.

Mai multe informatii despre sistemul SOFTLINE 82 pentru usi termoizolante.

« Inapoi la Noutati