Noutati

VEKA sprijina performanta in sportul romanesc

Centru_DevaVEKA ofera un ajutor substantial pentru reabilitarea termica a Colegiului National Sportiv „Cetate Deva", inaugurat luna aceasta. Contributia a fost realizata in cadrul Programului demonstrativ coordonat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, in colaborare cu Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri.

In cadrul proiectului de reabilitare termica destinat bazei de antrenament a loturilor nationale de gimnastica, gimnastica ritmica si a aerobica au fost implicate alaturi de VEKA Romania si alte companii nationale si internationale, fondurile totale ale proiectului depasind suma de 100.000 EUR. Bugetul proiectului a constat in contributii directe in servicii, cat si in material si lucrari de constructii, oferite de companiile implicate in proiect.

"Performanta trebuie sprijinita si nu oricum, ci prin calitate. Ne-a facut placere sa contribuim prin solutiile noastre la imbunatatirea acestui centru sportiv, care a fost si este locul de pornire pentru nume mari din gimnastica romaneasca ", a declarat dl. Gheorghe Dragne, Dir. Teritorial de Vanzari VEKA Romania prezent la evenimentul de inaugurare.

VEKA Romania a contribuit la proiectul de reabilitare termica cu o cantitate 150 de m2 de tamplarie termoizolanta din seria SOFTLINE 70AD, cu 5 camere interioare de izolare termica. In urma calculelor executate dupa montaj, consumul pentru incalzirea salii de gimnastica a fost redus cu aproximativ 70%, scaderea fiind generata de inlocuirea tamplariei vechi cu noua tamplarie din profile VEKA, si, deasemenea, datorita lucrarilor de compartimentare si refacerea finisajelor interioare. (aprilie 2011)

« Inapoi la Noutati