Noutati

VEKA uneste arta si designul

Compania VEKA Spania a inaugurat pe 18 octombrie, la Barcelona, expozitia „Profile si culori", in cadrul Arquiest. Pentru ca este un eveniment in care se intalnesc elemente cheie ca arhitectura si designul interior, Arquiest reprezinta cea mai buna alegere pentru prezentarea unei asemenea expozitii avangardiste catre un public avizat.

Autorul, tanarul designer Nacho Marti, a realizat o instalatie video plecand de la ideea ca fereastra decupeaza o parte din realitatea inconjuratoare. El a reusit astfel un ingenios montaj de forme inclinate si neregulate cu ajutorul profilelor VEKA, "fragmente" ale orasului fiind proiectate in interiorul cadrelor realizate de el. Montajul video a fost completat sugestiv cu muzica pentru a oferi privitorului o experienta inedita si o alta perspectiva, artistica, asupra unui produs aparent prozaic.

Giorgio Gillo, Director de Marketing VEKA Spania, explica faptul ca Barcelona este un oras de referinta pentru design si de aceea este si locul ideal pentru asemenea proiecte. „Profile si culori" vrea sa demonstreze versatilitatea, sa arate posibilitatile estetice si de combinare cu alte materiale pe care le au profilele VEKA, intr-o maniera inedita si, in acelasi timp, care sa se integreze firesc in stilul oricarui edificiu.

Expozitia a fost gazduita de Cladirea FAD, situata in celebra Plaza de los Angeles, in perioada 18-25 octombrie.

« Inapoi la Noutati