Noutati

VEKA te invata cum sa-ti alegi corect ferestrele termoizolante

FereastraVEKA_layout_toamna_moviePentru cei care stiu ca achizitionarea ferestrelor tip termopan este o investitie nu doar pentru o zi, ci pentru o viata intreaga, pentru cei care aleg sa fie bine informati atunci cand isi schimba ferestrele sau cauta unele noi, VEKA lanseaza site-ul www.fereastraVEKA.ro. Este primul site din categorie care se adreseaza consumatorilor dornici sa se informeze asupra criteriilor esentiale pe baza carora pot face o alegere corecta atunci cand investesc in ferestre termoizolante.

Site-ul prezinta informatii generale, dar si date tehnice, sustinute de scurte filme care pun in lumina cei mai importanti diferentiatori de care sa tii cont in alegerea unei fereastre. In mai putin de cateva minute afli toate informatiile de care ai nevoie pentru a sti ce sa ceri vanzatorului de tamplarie PVC si ce sa pretinzi montatorilor. Meniul site-ului www.fereastraVEKA.ro abordeaza 6 capitole: "Cum ne alegem fereastra", o sectiune video dedicata pasilor necesari in alegerea tamplariei, "Fereastra ta VEKA" unde poti posta poze cu ferestrele tale cele noi, "Reglementari in domeniu", noutati, informatii de interes general, gama de "Produse VEKA", reprezentante si showroom-uri ale partenerilor "VEKA in orasul tau", precum si cateva date pe scurt "Despre VEKA", lider mondial al profilelor din PVC de clasa A.

Accesarea informatiilor se face rapid si usor. Utilizatorii sunt scutiti inca de la inceput de efortul de a accesa pagini dupa pagini in cautarea datelor. De la primul click poti afla despre "Tipurile de tamplarie" folosite pentru ferestre, precum si criterii esentiale ale unei ferestre de calitate - "Durabilitatea", "Coeficientul de izolare termica", "Manevrabilitatea si securitatea". In plus, www.fereastraVEKA.ro aduce si o serie de informatii care privesc "Dotarile suplimentare" ale unei ferestre ori "Servicii sau garantii". Totul e prezentat si exemplificat usor, concis si chiar amuzant, prin filmulete scurte, expresive si sugestive. (septembrie 2010)

« Inapoi la Noutati