Noutati

VEKA AG a fost premiata pentru excelenta in managementul relatiilor cu clientii

Premiu_Axia_editedLa inceputul acestui an, compania VEKA AG a primit distinctia Axia-Award 2009 pentru managementul unic al relatiilor cu clientii. Festivitatea de premiere a avut loc la Nordrhein-Westfalen, Germania, in prezenta Ministrului Economiei Landului Nordheim-Westfalen, dna Christa Thoben.

Prestigiosul premiu Axia-Award 2009 se adauga premiilor castigate anterior de VEKA, dovedind hotararea companiei de a mentine an de an standardele de calitate in activitatea sa. Astfel, in octombie 2004, VEKA se alatura companiilor Microsoft, IBM, Ericsson si Porsche premiate cu premiul de afaceri „Trophée International de l'Industrie" de catre prestigiosul Institut International de Promotion et de Prestige. In noiembrie 2005, compania a primit premiul „ETHICS IN BUSINESS" in urma unui proces national laborios, pentru eforturi depuse in protectia mediului si a responsabilitatii sociale.

"Distinctia cu premiul Axia-Award 2009 reconfirma filosofia de succes a companiei noastre, apreciata de catre clientii sai din intreaga lume pentru capacitatea de inovare si pentru colaborarea parteneriala" a mentionat cu aceasta ocazie domnul Alexandru Oancea, Marketing & PR Manager, VEKA Romania.

„Premiul Axia-Award 2009 a fost dedicat factorilor de succes ai unui management eficient. Au fost selectate intreprinderi mijlocii care, in ciuda vremurilor dificile sau tocmai in vremuri dificile isi desfasoara activitatea in mod sustenabil si eficient", a explicat Prof. Dr. Andrea Dutzi, de la Universitatea particulara Witten-Herdecke, membru al juriului.

Filozofia VEKA pune clientul in centrul atentiei. "Furnizorul nu este vazut doar ca un simplu producator de sisteme de profile PVC pentru usi, ferestre si obloane, ci si ca partener competent al clientilor sai", explica domnul Alexandru Oancea. Pentru fidelizarea clientilor sai, VEKA ofera acestora consiliere de specialitate in propriul centru de instruire, sprijin in participarea la licitatii, suport in activitatile de distributie precum si in domeniul programelor informatice pentru productia de tamplarie, asistenta pe teren gratuita in cazul reclamatiilor etc.

Si aspectul ecologic a constituit un avantaj in cadrul evaluarii. VEKA a punctat la acest capitol prin dezvoltarea uneia din cele mai moderne fabrici de reciclare din Europa: instalatia de reciclare a tamplariilor uzate si a deseurilor PVC rezultate din productie, fabrica situata in Behringen, Germania.

Grad inalt de inovare.

Cu ocazia decernarii Axia-Award 2009 a fost onorata si capacitatea de inovare a companiei. "Premiatii au reusit o combinatie excelenta intre activitatile de inovare, managementul resurselor umane si retentia clientilor, precum si folosirea oportunitatilor de pe piata externa", a remarcat Deloitte, reteaua internationala de firme care ofera companiilor din toate domeniile economiei servicii de audit, consultanta juridica, fiscala si de management. (februarie 2010)

« Inapoi la Noutati