Rulouri

VEKAVARIANTPe langa functia lor principala (de umbrire) rulourile exterioare VEKA ofera o gama larga de avantaje  - asigura protectie impotriva zgomotului de afara, creeaza o izolatie termica suplimentara, protejeaza fereastra de intemperii, serveste ca protectie impotriva privirilor curioase si au un rol important in prevenirea efractiilor.

Rulourile VEKA ofera posibilitatea de alegere a luminozitatii in trepte, iar variantele diferite de activare garanteaza usurinta in utilizare.

Rulourile respecta principiul de baza in sensul ca sunt montate numai deasupra ferestrei, ajungand dupa montaj sa faca corp comun cu aceasta. Avantajele acestui sistem constau in faptul ca pentru montarea casetei nu se gaureste profilul, iar aceasta nu obtureaza suprafata vitrata. Mai mult decat atat, caseta de rulou VEKAVARIANT poate fi montata si deasupra unei ferestre construite din aluminiu sau lemn stratificat.

Casetele rulourilor VEKA sunt izolate termic evitandu-se astfel riscul aparitiei mucegaiului in zona superioara a ferestrei. Rulourile VEKA pot fi operate atat manual cat si electric sau prin telecomanda.

Sistemul de usi armonice     Mai multe informatii: plansa tehnica sistem VEKAVARIANT

 

paletar