Certificari internationale

certificat_RALCalitatea superioara a produselor si serviciilor VEKA este dovedita de numeroasele certificari obtinute de-a lungul anilor si de colaborarile indelungate cu prestigioase institutii independente de certificare (precum TÜV sau Ift Resenheim). Toate procesele interne VEKA AG ce privesc etapele de productie, activitatile de logistica sau administrative sunt certificate DIN ISO 9001:2000.  Mai mult, calitatea materialelor folosite in cadrul proceselor de productie a profilelor, rezultate in durata mare de viata a ferestrelor precum si in intretinerea facila, confera profilelor VEKA respectarea celor mai exigente standarde germane de calitate: RAL – GZ 716/1, atat in cazul profilelor albe, cat si in cazul profilelor laminate.

La nivel mondial sistemele VEKA respecta normele de calitate legiferate in fiecare piata de export, adaptandu-se astfel cu usurinta fiecarei nevoi climatice speciale (de la frigul din indepartata Siberie si pana la climatul deosebit de cald din Orient). La nivel european producatorii de tamplarie parteneri au marcaj CE, la baza caruia stau incercarile realizate pentru toate tipurile de ferestre si usi VEKA. Realizam periodic aceste incercari prin intermediul a numeroase institute independente de certificare.

De asemenea, consecventa misiunii de a produce profile de calitate superioara, VEKA respecta in mod exclusiv cele mai riguroase citerii specifice standardului european SR EN 12608, clasa superioara de calitate – clasa A, asigurandu-se astfel o grosime a peretilor exteriori ai profilelor de 3,00 mm (±0,2 mm).

In octombrie 2004, prestigiosul Institut International de Promotion et de Prestige a acordat companiei VEKA premiul de afaceri "Trophee International de l'Industrie", recunoscand astfel pe piata internationala calitatea produselor si serviciilor furnizate de VEKA.

VEKA este Das Qualitätsprofil.