Sprijin permanent

sprijin_permanentFerestre si usi de calitate care sa raspunda celor mai exigente cerinte nu inseamna exclusiv solutii tehnice de calitate superioara, ci presupun si personal de productie si montaj pregatit, forta activa si experimentata de consultanti de vanzari, sau, de ce nu, o recunoastere a brandului producatorului de ferestre.

Pentru a indeplini toate aceste dorinte desfasuram in mod constant activitati de sprijin si pregatire a partenerilor nostri si a angajatilor lor. Astfel, prin intermediul consultantilor tehnici VEKA Romania, asiguram partenerilor nostri instruire tehnica permanenta si suport in calibrarea utilajelor de productie, atat la nivel local, la sediul partenerilor, cat si la atelierul scoala VEKA SystemTechnikum din Sendehorst, Germania.

Manualele de prelucrare, materialele promotionale si suportul in personalizarea showroom-urilor sunt o alta parte a serviciilor pe care VEKA le desfasoara pentru partenerii sai. Astfel, seminariile de vanzari arata producatorilor de tamplarie termoizolanta cum sa se pozitioneze pe piata locala si ce strategii sa foloseasca pentru a-si dezvolta afacerea, avand in acelasi timp o forta de vanzari care sa poata raspunde prompt oricarei cerinte individuale a clientilor.

Mai mult decat atat, consultanta acordata pentru participarea la expozitii sau targuri de profil, sau pentru constructia si personalizarea showroom-urilor ajuta partenerii VEKA sa se diferentieze net fata de concurenta prin calitate si profesionalism. In plus, pentru a-si sprijini partenerii in campaniile de promovare, VEKA le pune la dispozitie articole de publicitate, brosuri informationale, postere, produse promotionale personalizate pentru fidelizarea clientilor, dar si concepte sau orice alte materiale necesare, precum si asistenta de marketing calificata.

VEKA este Das Qualitätsprofil.