Sistem performant de livrari

FB06Lider de piata la nivel european in ceea ce priveste timpul de livrare al profilele laminate, nu ne puteam lasa mai prejos in Romania. Prin intermediul celor 7 camioane proprii de transport si, mai mult decat atat, cu ajutorul parteneriatelor logistice pe care le desfasuram, oferim producatorilor de tamplarie un sistem performant de livrare, rapid si transparent, unic pe piata din Romania. Astfel, saptamanal, cel putin un camion VEKA poate aproviziona firma partenera, indiferent de zona geografica in care isi desfasura activitatea, fara costuri suplimentare, cu conditia incadrarii in cantitatile stipulate contractual.

Sistemul VEKA de livrare in regim turneu este gandit pentru a ajuta partenerii VEKA sa-si planifice productia astfel incat sa poata satisface cu promptitudine toate cerintele beneficiarilor finali sau dezvoltatorilor care folosesc solutiile VEKA in proiectele lor.

Gratie sistemului performat de livrari si prin intermediul stocurilor pe care le optimizam permanent, putem livra in maxim 7 zile cele mai des uzitate repere din toate sistemele de ferestre sau usi in nuantele de culori de baza, urmand ca profilele laminate in culori speciale sau termorefractare sa poata fi livrate producatorilor din Romania in maxim 5 saptamani.

VEKA este Das Qualitätsprofil.