Paleta variata de culori

Simulator folieri VEKAAlegerea ferestrelor sau usilor catre exterior impune o atentie deosebita, acestea avand rolul de a completa armonios stilul care defineste casa si personalitatea proprietarului. Pentru ca intelege atat nevoia clientului de a-si exprima personalitatea cat si cea a arhitectilor si constructorilor de a indeplini cerintele clientilor, VEKA nu se limiteaza la clasicul alb si completeaza variata gama de solutii tehnice cu o bogata paleta de culori, ajungand in prezent la aproape 50 de variante de folieri, atat in culori RAL, cat si in imitatii de esente lemnoase sau cu aspect metalic, termorefractar.

Tehnologia de ultima generatie a celor aproape 30 de linii de laminare confera foliei stabilitate in timp, aceasta fiind aplicata si dupa muchiile profilului. Adezivii folositi in cadrul procesului de laminare sunt furnizati impreuna cu folia de catre liderul mondial in domeniu, compania Renolit. Mai mult decat atat, in cazul amplasarii tamplariei VEKA pe fatadele cu orientare spre sud, se poate asigura o protectie UV suplimentara menita sa diminueze semnificativ coeficientul de dilatare al profilului.

Gratie sistemului performat de livrari si prin intermediul stocurilor pe care le optimizam permanent, putem livra in maxim 7 zile cele mai des uzitate repere din toate sistemele de ferestre sau usi in nuantele de culori de baza, urmand ca profilele laminate in culori speciale sau termorefractare sa poata fi livrate producatorilor din Romania in maxim 5 saptamani.

VEKA este Das Qualitätsprofil.