Gama variata de solutii tehnice

solutii_tehnicePartenerii VEKA din intreaga lume au inteles din practica importanta pe care o are alianta cu un producator international puternic, capabil sa-i sustina nu numai prin profesionalismul serviciilor sale, cat si prin intermediul unei game variate de solutii tehnice de calitate superioara. La randul nostru, ne onoram constant promisiunea de a oferi partenerilor nostri cele mai moderne sisteme de ferestre si usi din PVC, imbunatatindu-ne constant gama de solutii tehnice, exclusiv clasa A (conform normativului European EN12608).

Ca lider mondial al sistemelor de ferestre si usi de clasa A, VEKA sustine si dezvolta continuu o gama variata de produse, incercand sa acopere orice nevoie individuala a partenerilor nostri, a clientilor lor, a arhitectilor sau dezvoltatorilor care ne recomanda solutiile. Ca membra a concernului german VEKA AG, oferim partenerilor nostri din Romania peste 1600 de solutii tehnice, geometrii speciale sau profile aditionale.

Portofoliul de profile VEKA in Romania contine 3 sisteme de profile cu adancimea constructiva  de 70 mm si 5 camere interne de izolare, fiecare dintre ale avand un design distinct si fiind intercompatibile – SOFTLINE 70AD (sistemul cu design clasic), SWINGLINE (sistemul cu design rotunjit) si EFFECTLINE (sistemul pentru constructii de baza). Pentru solicitarile mai pretentioase VEKA Romania livreaza partenerilor sai sistemul hexacamerale: SOFTLINE 82 (sistemul pentru un viitor eficient) ce poate fi folosit si in cazul caselor pasive).  La toate acestea se adauga peste 1100 de profile de solutii  de ferestre si usi culisante, usi rezidentiale sau armonice, rulouri, obloane, profile complementare, cuplaje, sposuri etc.

VEKA este Das Qualitätsprofil.